Eowyn Currie
ABC geeft mee
Website: www.abcgeeftmee.nl
Facebook: abcgeeftmee
Email: info@abcgeeftmee.nl
Tel.nr.: +31 6 43207771

Mijn Missie

Mensen die vast zitten in hun leven een diepgaande verandering laten doormaken.
Stimuleren de alles beslissende beslissing te nemen. Dat zij kunnen doen waar zij al zo lang van dromen maar gewoonweg niet weten hoe? Daar ga ik voor!
Ik zet mij met heel mijn hart en ziel in, zodat zoveel mogelijk mensen in hun eigen kracht komen te staan. Want hoe meer mensen gaan doen wat hun hart het allerliefst wilt. Hoe beter de wereld eruit zal zien. Hoe gelukkiger wij zijn. Hoe gelukkiger onze omgeving is. Ik ben zeer gepassioneerd. Ik denk dat er niks mooiers bestaat dan mensen in hun ware zelf te zien groeien. En zien stralen. Doen wat zij het liefste doen. En met heel hun hart kunnen leven en werken. Net zoals ik dat doe! Dat gun je toch iedereen?!

Wat geeft ABC?

Maar al te vaak komen mensen vast te zitten in hun leven, om wat voor reden dan ook. Ze willen wel iets anders, maar hoe? Door dagelijkse stress vergeten wij stil te staan bij onszelf en zo komt het dat wij een enorme rugzak met onverwerkte emoties met ons mee dragen.
Als we dan een keer stilstaan kunnen emoties ons overweldigen. Dan lijkt er maar een oplossing te zijn: Er zo snel mogelijk weer van af komen! Het onderdrukken ervan doen wij allemaal op ons eigen manier.
Veelal kampen mensen met verslavingen of komen in een burn-out terecht.
Helaas is dit meer regel dan uitzondering.
Beiden heeft mijn inziens met grenzeloos gedrag te maken. Grenzen aanvoelen of bepalen is ook niet makkelijk als wij constant zo een zware rugzak met ons mee tillen!
Deze situatie lijkt misschien uitzichtloos maar dat is het niet.
Als jij het verlangen hebt om echt te veranderen, dan wil ik jou met heel mijn hart begeleiden in jouw proces.
Ik kan jou een scala aan ademhaling technieken en krachtige interventies bieden die nodig zijn om weer in het reine met jezelf te komen. En vredig te leven met het hele pakket aan emoties.
Want alle emoties zijn er om ons te helpen! Ook de emoties die minder fijn lijken OF die maatschappelijk onacceptabel zijn. Of in elk geval het uiten ervan.
Als er onverwerkte emoties zitten opgeslagen in je lijf, dan begeleid ik je naar het onderbewuste om de blokkades op te heffen. Wees gerust, hier komt geen hypnose bij kijken. De antwoorden zitten al in jou. En je kan met je gehele bewustzijn naar het onderbewuste toe!
Zitten er hardnekkige overtuigingen? Dan help ik je die om te draaien.
En de stress van alledag? Die kunnen we met de hartademhaling elke dag verwerken. Met de bijbehorende gevoelens. Een krachtige techniek die niet alleen het stresshormoon reduceert maar ook je lichaam vertelt dat welke emotie zich ook voordoet. Zodat jij veilig bent!

Wat levert het op?

Daadwerkelijk van een vecht, vlucht en freeze stand naar een staat van groei komen.
Je leeft niet meer in je hoofd en zit meer in je lijf. Of lekker in je vel. Je bent je bewust van je emoties en haar kracht om jou op weg te helpen. Je heb geleert naar ze te luisteren en stopt ze niet weg. Je leert op je gevoelens te vertrouwen en ontwikkelt zo een sterke intuïtie.
Je kan het leven in al haar vormen accepteren neemt verantwoordelijkheid voor jezelf en het leven. Wanneer je op dit punt bent, kun je spreken van een moeiteloos leven.

Over mij

Na een loopbaan in de hulpverlening en het onderwijs besloot ik voor mijzelf te beginnen. Het werk wat ik had gedaan heeft altijd in de sfeer gestaan van mensen coachen en begeleiden.
Zo kwam ik bij de opleiding Effortless Coaching terecht. Hier stuitte ik op mijn eigen obstakels. Ik ben hier ruim twee jaar mee aan de slag gegaan. Ik voelde dat ik er klaar voor was om verder te gaan met wat ik het liefste doe, mensen coachen. Ik haalde mijn papiertje van Effortless Coaching.
Met behulp van onder andere de Effortless Coaching technieken heb ik een transformatieproces doorgemaakt. Het heeft mij gebracht waar ik nu ben en maak dingen waar die ik nooit had durven dromen! Deze investering in mijzelf is de beste keuze in mijn leven geweest en tevens mijn inspiratiebron om door te geven wat ik heb geleerd! Ik geniet intens van mijn werk en ervaar het elke keer als een eer om de ontwikkeling van mijn coachee te mogen aanschouwen.
Hoewel ik meerdere opleidingen heb genoten is er weinig wat ik vanuit het boekje doe. Ik coach voornamelijk vanuit mijn ervaring en intuïtie.
Ik blijf mijzelf wel ontwikkelen door middel van workshops en cursussen die mij aanspreken.
Ik coach in informele sfeer om de gelijkwaardigheid tussen mij en de klant waarborgen.
Dit vind ik erg belangrijk!

Unieke bijdrage

 • Krachtige interventies Effortless Coaching
 • 12 stappen programma
 • Beoefenaar WHM
 • Mindfulness oefeningen
 • Begeleide meditatie

Kernwaarden

 • Intu├»tief
 • Doortastend
 • Krachtig
 • Empathisch
 • Humor
 • Authentiek
En een grote mate van benieuwdheid!